O NAMA

KO SMO MI?

Kompanija Karin komerc MD d.o.o. je osnovana 2005. godine, sa sedištem u Veterniku. Danas, naša kompanija predstavlja savremen, kompleksan poslovni sistem koji funkcioniše kroz različite organizacione celine koje obuhvataju sve grane građevinarstva.

Karin komerc MD je prepoznat kao moderna kompanija koja realizuje i kontroliše potpuno zaokružene procese iz kompleksne sfere građevinarstva. Pokrivamo sve oblasti – niskogradnju, hidrogradnju i visokogradnju sa proizvodnjom, transportom (drumskim i rečnim) i mehanizacijom, oslanjajući se na sopstvene resurse što nam daje značajnu komparativnu prednost u vremenu odziva i cenovnom rangu.

Sve aktivnosti obavljamo u skladu sa međunarodnim standardima ISO 9001, 14001 i 45001.

AAA SERTIFIKAT BONITETNE IZVRSNOSTI

Više godina unazad Karin komerc MD nosilac je AAA Sertifikata bonitetne izvrsnosti. Od 2019. godine, kao potvrdu višegodišnje procene uspešnosti, likvidnosti, poslovne odgovornosti i finansijske sposobnosti, Karin komerc dobija GOLD Sertifikat bonitetne izvrsnosti kao najviši stepen uspešnosti jedne kompanije.

Analitička metoda izračunavanja bonitetne izvrsnosti jedinstvena je za sva tržišta Evrope i temelji se na službenim godišnjim finansijskim izveštajima poslovnih subjekata. Sertifikat bonitetne izvrsnosti je standard kojim se definiše kvalitet poslovanja i međunarodno je priznata oznaka ekonomskog kvaliteta jedne kompanije.

Ovo priznanje potvrda je dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada naše kompanije i svrstava Karin komerc MD u sam vrh privrede u Srbiji.

Politika kvaliteta, zaštite životne sredine i zaštite zdravlja i bezbednosti na radu

Rukovodstvo “KARIN KOMERC MD” DOO  i svi zaposleni opredeljeni su za neprekidno unapređenje Integrisanog menadžment sistema u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 i OHSAS 45001:2018.

Kvalitet procesa rada posmatramo kao osnovu konkurentnosti i uspešnosti na tržištu u domenu drumskog transporta, rečnog transporta , eksploatacije peska i šljunka, niskogradnje, visokogradnje, proizvodnja i prodaja građevinskog materijala.

Naša politika i ciljevi su:

 • Ispunjenje zahteva klijenata i krajnjih korisnika za uslugom visokog nivoa kvaliteta pruženom u ugovorenom roku;
 • Poštovanje zakonskih propisa i ispunjenje obaveza prema državi;
 • Razvijanje dugoročnih i korektnih odnosa sa poslovnim partnerima;
 • Obezbeđenje kontinuiranog tehničko-tehnološkog razvoja procesa rada;
 • Ispunjenje očekivanja zaposlenih;
 • Motivisanje zaposlenih da aktivno učestvuju u unapređenju kvaliteta procesa rada.
 • Sprovođenje zakona i propisa iz oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu,
 • Unapređenje organizacije rada u cilju racionalnog korišćenja repromaterijala i sprečavanja nezgoda, incidenata na radu,
 • Smanjenje ukupnog otpada kao i uklanjanja otpada, koji ne može biti prerađen na način koji ne ugrožava životnu sredinu,
 • Kontinualno poboljšanje učinka zaštite životne sredine,
 • Identifikovanje, procenjivanje i kontrolisanje rizika kod poznatih uzroka povreda i bolesti vezanih za radne procese i okruženje,
 • Stalno obučavanje zaposlenih iz oblasti zaštite životne sredine i bezbednosti i zdravlja na radu kako bi se sticala nova znanja i podizala svest svih zaposlenih o značaju njenog očuvanja,
 • Uspostavljanje efikasne komunikacije sa svim zainteresovanim stranama i drugim relevantnim organizacijama u cilju bolje razmene informacija,
 • Učiniti dostupnom javnosti našu politiku integrisanog menadžment sistema.
Ostvarivanjem postavljenih ciljeva neprestano poboljšavamo radnu efikasnost i finansijski potencijal “KARIN KOMERC MD” DOO u interesu vlasnika, svih zaposlenih kao i društvene zajednice u celini.

KATALOG

Prelistajte katalog koristeći bočne strelice ili traku sa alatkama ispod.

POSLOVNI PARTNERI